Tarieven

Praktische informatie over wat de kosten zijn en hoe vergoeding met de zorgverzekeraar werkt.

Intake & onderzoek

€ 100

/60 minuten

De intake duurt een uur. De klacht(en) worden zorgvuldig in kaart gebracht om op basis daarvan een persoonlijk behandelplan op te stellen.


Waarom een uur

Waarom duurt de intake een uur?

De intake duurt een uur. Het is gebleken dat een uur prettig en noodzakelijk is om de klacht zorgvuldig en volledig in kaart te brengen en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Het wordt gefactureerd als een intake en behandeling van 30 minuten en kan op deze manier als twee zittingen worden ingediend bij de verzekeraar.

Vervolgbehandeling

€ 50

/30 minuten

€ 75

/45 minuten

Je bepaalt zelf of je een korte of lange vervolgbehandeling afspreekt.


Veelgestelde vragen over vergoedingen & kosten

Hoe werkt de betaling en vergoeding?
  1. Na afloop van elke behandeling betaal je per pin.
  2. Je ontvangt per e-mail de factuur.
  3. Deze factuur dien je zelf in bij je zorgverzekeraar.
Welke kosten worden vergoed door de zorgverzekering?

Wij hebben er bewust voor gekozen om zonder contracten met zorgverzekeraars te werken, om je zo de tijd, aandacht en behandeling te kunnen geven die bij je past. Het is een investering in jezelf die leidt naar onafhankelijkheid en fysieke vrijheid.

Dit betekent dat er altijd een eigen bijdrage wordt betaald. Vervolgens dien je achteraf een vergoedingsverzoek in bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar je verzekerd bent ontvang je het volledige of een maximaal bedrag per behandeling. Dit verschilt per zorgverzekeraar.

Heb je een vraag over hoe de vergoeding met de zorgverzekeraar in jouw situatie uitpakt? Neem gerust contact met ons op.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Nee. Je hebt geen verwijsbrief nodig om een afspraak bij Senja te maken.

Hoe annuleer of wijzig ik een afspraak?

Dat kan alsvolgt:

  • Tot 24 uur voor de afspraak: tot 24 uur voor je afspraak kun je kosteloos annuleren of wijzigen via Whatsapp, mail of per telefoon.
  • Minder dan 24 uur voor de afspraak: indien je minder dan 24 uur van tevoren annuleert of wijzigt, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.