Als je bij ons de deur uit stapt,

weet je de weg naar beter

Wij helpen je vooruit door met verbinding, aandacht en expertise

te onderzoeken en behandelplannen uit te voeren

Waarom Senja is opgericht

Een brief van onze oprichter

Carla van Usen

In de ruim 25 jaar waarin ik werkzaam ben in de wereld van fysiotherapie heb ik veel veranderingen gezien in het vak. Sommige veranderingen zijn goed en andere kunnen in mijn ogen beter.

Eén van de dingen die in mijn ogen anders moet, is dat er steeds minder tijd en aandacht wordt besteed aan grondig onderzoek. Er wordt in mijn optiek te snel begonnen met een standaard behandeling, zonder dat er eerst een zorgvuldige analyse wordt gemaakt naar de oorsprong van de klacht. Te vaak zie ik het gebeuren dat er begonnen wordt met gestandaardiseerde onderzoeken en behandelingen en er vervolgens weinig tot geen verbetering optreedt. Het laat mensen gedesillusioneerd achter met het idee dat dit kennelijk de nieuwe realiteit van hun lichaam is, terwijl er in de praktijk amper of niet grondig onderzocht en behandeld is. Dat moet en kan anders.

Daarom ben ik Senja begonnen.

Senja is een centrum voor gespecialiseerde manuele therapie. Wij doen alles wat mogelijk is voor mensen met uitdagende klachten om ze weer normaal te kunnen laten bewegen en weer fit en energiek te laten voelen.

In tegenstelling tot veel andere praktijken zijn onze werkwijzen gericht op:

  • het vakkundig ontleden van de onderliggende problemen en oorzaken;
  • het continu bijschaven van op maat gemaakte behandeltechnieken;
  • het creëren van meer lichaamsbewustzijn en eigen verantwoordelijkheid bij mensen.

Hiermee realiseren we regelmatig doorbraken, waardoor mensen meer lichamelijke vrijheid en energie ervaren. Op deze manier kunnen ze weer de dingen kunnen doen die ze gelukkig maken. Zo leiden wij de weg naar beter.

Meer weten? Stuur me gerust een mailtje op carla@senjapraktijk.nl of bel me op 06 39 78 90 13.

Carla van Usen Oprichter Senja en FysioPlus van Usen

Hoe onze manuele therapeuten werken

Samen ontdekken

We luisteren aandachtig, onderzoeken constant en ontleden vakkundig om altijd de onderliggende problemen en oorzaken te ontdekken. Daarin gaan wij verder waar anderen nog niet zijn geweest.

Zo ontdekken we samen waar de belemmering zit en hoe we de vrijheid kunnen terugwinnen.

Samen transformeren

Wij staan voor vernieuwing in ons vakgebied, want we willen het vastgeroeste doorbreken en daarbij niet beperkt worden door het oude en achterhaalde.

Door ook op onconventionele wijze te behandelen kunnen we samen doorbraken realiseren die ervoor zorgen dat je weer het lichaam hebt waarmee je kunt doen wat je wilt. Vrij van pijn en beperking.

Samen verantwoordelijk

We kunnen alleen doorbraken realiseren als we samen toegewijd zijn om jou weer beter te maken. Wij geloven dat behandelingen alleen succesvol kunnen zijn als jij net zo toegewijd bent als wij.

Daarom nodigen we je uit om zelf alles te doen binnen je vermogen om weer fit te worden en om meer lichaamsbewust te worden.

Manueel therapeut legt theorie uit over craniofaciale fysiotherapie
0 jaar

ervaring

0 +

succesvolle behandeltrajecten in de afgelopen jaren

0 jaar

ervaring

0 +

succesvolle behandeltrajecten in de afgelopen jaren

Waarom je nu moet solliciteren?

Omdat wij op zoek zijn naar toegewijde manuele therapeuten met eigen expertise(s) die ons willen helpen onze missie te realiseren.

Beweeg weer vrij zonder over je lichaam na te denken

Heb je klachten, maar twijfel je of de Senja-werkwijze iets voor je is? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis telefonische kennismaking.

100% vrijblijvend: verplicht je tot niets

Spreek rechtstreeks met een ervaren manueel therapeut

Meteen inzicht in een potentieel behandelplan