Ervaringen van anderen

Leer van anderen die langdurige klachten hadden hoe zij de behandelingen van de therapeuten Senja hebben ervaren en wat de resultaten waren.

De ervaringen van Roos met Senja

Klachten: Langdurige dagelijkse hoofdpijn, waardoor ze niet meer leuke dingen kon doen, belemmerd was op werk en niet meer kon genieten van uitgebreid koken of sporten.

Resultaat: De klachten zijn volledig opgelost, Roos is lichaamsbewuster en kan weer de leuke dingen doen zonder belemmerd te zijn in het leven.

Wat in de video te zien is: Roos vertelt wat haar klachten waren, hoe dat haar leven beïnvloedde, haar ervaringen met Senja, wat het resultaat van het behandeltraject is en hoe het nu met haar gaat.

De ervaringen van Frans met Senja

Klachten: Langdurige (20 jaar) lage rugpijn, waardoor hij niet meer een actief leven kon leiden (fietsen, anderen helpen met klusjes) en niet meer zelfredzaam was.

Resultaat: Na 20 jaar lage rugpijn kon Frans na een aantal behandelingen enorme stappen voorwaarts doen. Hij is nu veel vrijer, kan weer (race)fietsen en actief dingen doen, zonder daarna dagenlang klachten te hebben.

Wat in de video te zien is: Frans vertelt wat zijn klachten waren, hoe hij niet verder kwam met standaardbehandelingen in de reguliere zorg, hoe Senja anders te werk ging en wat het resultaat is en hoe het nu met hem gaat.

Hoe wij jou vooruit helpen

We leveren persoonlijk, op jou afgestemd maatwerk. Dit wordt samengesteld uit een individuele mix van:

  • gesprekken;
  • toegepaste, specifieke technieken;
  • diverse oefeningen en tools die ontwikkeld zijn uit de fysiotherapie, manuele therapie, craniofaciale therapie en 25+ jaar ervaring & intuïtie.

We geven autonomie terug met concrete handvatten om verandering teweeg te brengen met blijvend resultaat.

Wij doen er alles aan doen om je vooruit te helpen en durven mee te denken buiten de standaardprotocollen.

Neem gerust vrijblijvend contact op. We helpen je graag.